nothingbutJ&M

Zadala sam sebi još jedan lep zadatak… da predstavim još jednu lepu svadbu, sa lepim mladencima i veselim gostima.

Jelena i Mihajlo se poznaju od srednje škole. 10 – og septembra napravili su pazarsko venčanje svetskih razmera :).

,, Mihajlo i ja smo išli u istu osnovnu školu, ista smo generacija bili, ali se nismo poznavali. Upoznali smo se na folkloru, tokom srednje škole. Družili smo se izvestan period, a onda smo shvatili da se počinjemo da se zaljubljujemo jedno u drugo… :)”

,, Svadbu smo pripremali dugo. Dosta su nam pomogli članovi porodice i kumovi :). Bilo je dosta posla, ali je najlepše bilo druženje u toku tog procesa, razmena ideja, emocije koje su nas preplavile i oblikovale sve to.

,, Izgleda da se sav trud, svaki uložen minut isplatio. Svadba je izgledala bolje nego što smo zamišljali i očekivali! Pohvale i oduševljenje gostiju idu u prilog tome!”

,, Taj dan ćemo pamtiti po velikoj sreći i ljubavi, po dragim i veselim gostima, i najdražim kumovima. Svi oni bili su pozitivni… prenosili su takvu vibraciju i učinili taj dan prijatnim. Kretali smo se u ritmu njihove vibracije… nadam se da smo uspeli :).”

,, Čekaj… još na ovo pitanje da ti odgovorim.

Ne menja se ništa s brakom… ništa osim mesta stanovanja 😀 :D. Ljubav jača, još se više uči poverenje i razumevanje… tolerancija… Ej, i ovo… skuva se i poneki ručak :D.”

Ja sam dobila VIP ulaznicu za Jeleninu i Mihajlovu ljubavnu predstavu . Pratila sam šta se sve dešava, i sve iz posebnih prvih redova. Bilo mi je super udobno i svaki mi se momenat dopao. Čekam nastavak i radujem se… so, the show must go on 🙂 :).

p.s. Ako mene pitate, najlepši momenat (pored puno najlepših) je onaj kada su neki mladi ljudi, i uz to folkloraši :), obučeni u crno – belo, sa crvenim leptirkama i karminima na usnama, aplauzom i ponekim uzvikom, pozdravili mladence i njihove kumove :). Ljudi, bravo za tancovanje… neumorni ste i dalje :)!

p.s. plus :)) Fotografija: Danilo Vučković; Snimak: Studio Delić; Venčanica: Čarolija;

Advertisements

2 thoughts on “nothingbutJ&M

  1. Sada vidim snimak i slike..pricu i uzivo cuh..o jednoj dugoj, cistoj, vernoj ljubavi..i to, cuda gle u 21om veku! Svaka cast! Svu srecu zelim..odusevljena pozitivom mladenaca i svih prisutnih. Samo veselo! B-)
    P.S. Kuma kao cvetak zanovetak 🙂

    Like

    1. Osveži me komentarom! What a feeling! 🙂 … samo veselo… i samo sreće! 🙂 p.s. Floristički zagrljaj kuma šalje! 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s