nothingbutcryosave

,,Pa da… bilo je drugačije… mnogo drugačije… da zapitaš se – Ček, momenat, ček da shvatim jesam li to ona ista ja :)… Ma, treće stanje, kako volim da kažem :))…”

,,I neverica i sreća, onog momenta kada sam shvatila da sam trudna… briga i strepnja kako će sve proteći, hoće li sve biti u redu, kako će se beba razvijati, kako ću se ja ponašati, hoću li ili ne sumnjati u lekare.”

,,Uz to, fizički simptomi… telo poprima novi oblik, gorušice i povraćanja… i osećaj nemoći koja dovodi do toga da se isplačeš kada shvatiš da više nisi sposoban ni sam da se obuješ… uufff!”

,,Ali opet, toliko radosti i sreće, ponosa kada na svet doneseš jedno maleno biće. Sav si važan, čini ti se da je sav svet tvoj… da postaješ puno ozbiljan… jer je život tog malenog bića u tvojim rukama.”

,,I već na početku… mi smo odabrali CryoSave, jer smo im poverovali, jer verujemo da je budućnost našeg deteta u sigurnim rukama. I ne zato što je to in u zemlji i svetu, već zato što je čuvanje matičnih ćelija u trenutku rođenja nešto što potencijalno može spasiti život vašeg deteta…to je poklon našem detetu, za čitav život.”

Kako u CryoSave-u kažu, čuvanje matičnih ćelija pupčane vrpce može vam pružiti nove mogućnosti u rešavanju medicinskih stanja, koje ranije nisu bile moguće. CryoSave vam pruža mogućnost čuvanja matičnih ćelija iz krvi i tkiva pupčane vrpce u periodu od 20 do 25 godina. CryoSave je najiskusnija, najpouzdanija i tehnološki najnaprednija banka matičnih ćelija u Evropi. U ovom trenutku, sačuvanim matičnim ćelijama iz krvi i tkiva pupčane vrpce moguće je tretirati više od 70 s krvlju povezanih oboljenja. Neka od njih su: različiti oblici leukemije, Blekfan-Dajmondove anemje, cerebralne paralize.

p.s. Kad dobro promislite… bitna je sigurnost… sigurnost u budućnost vaših potomaka. Upoznajući ih, razumela sam da sa CryoSave-om možete biti sigurni da je budućnost vaših potomaka sigurna  :)) . Birajte i vi… CryoSave…

Zajedno sa njima želim vam sigurnu budučnost, sadašnji i budući klinci!… i… noonelike CryoSave :))

CryoSave možete pratiti na njihovom zvaničnom sajtu CryoSave.rs, fejsbuk stranici i instagram profilu.

p.s. plus 🙂 Hvala Todoru i njegovoj mami Neveni jer su pristali da ih fotografišemo. Hvala mami Aleksandri jer je dozvolila da i njeno dete fotografišemo. Hvala mami koja je odabrala CryoSave, sastavila tekst (tekst pod navodnicima je njen; do nekog sledećeg puta, ostaje anonimna). Fotograf: Danilo Vučković;

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s