nothingbutspaspa

Kad dobro promislite, stavite na papir i rangirate po bitnosti, čini mi se da Vam zdravlje bude pri vrhu liste… zdravlje Vašeg tela i duha.

Zaposleni u SPASPA  brinu o zdravlju, tela i duha. U redovima ispod, devojka zaslužna za pretvaranje spa ideje u delo, prenosi SPASPA priču.

Šta je SPASPA?

,,SPASPA je oaza mira u centru grada, mesto koje je zamišljeno kao kutak u kome je moguće odmoriti se od svakodnevnice, rešiti se stresa i posvetiti se samom sebi.”

Koliko dugo SPASPA postoji i da li je ideja realizovana baš kako je zamišljena?

,,SPASPA postoji relativno kratko, tačnije, nešto više od mesec dana, ali se ideja rodila mnogo pre. Činjenica da sam i sama bila prinuđena da takva mesta tražim na po nekoliko desetina kilometara odavde pogurala je inicijalni momenat da porazmislim o tome da donesem isti u najbliže okruženje. Projekat je mnogo bolji nego što sam zamišljala. Činjenica koja govori u prilog tome je što svi osećamo boravak u njemu kao moodbooster, nasmejani gosti odlaze i opet se vraćaju… i kažu da se posle boravka u SPASPA osećaju kao ponovo rođeni.”

Šta SPASPA posetiocima nudi?

SPASPA nudi neprocenjivu blagodet brige o sopstvenom telu i duhu, gde uz mešavinu mirisa eteričnih ulja, uz prijatan domaći ambijent i muziku, postižete kompletan psiho-fizički balans.

Wellness zona sadrži slanu sobu sa posebno sertifikovanim uređajem te ima i terapijsku funkciju. Tu su, zatim, dve saune izrađene po visokim standardima, kao i whirpool koji će kroz hidromasažu dodatno opustiti mišiće.

Relax soba je nama najdraže mesto, koje će uz udobne ležaljke i tihu muziku uokviriti vaš boravak.

Naravno, Ljiljine zlatne ruke su tu da kroz svet masaže dodatno opuste i oslobode stresa, bola, ili vas pripreme za leto kroz neki od brojnih tretmana tela.

Ko su gosti SPASPA centra?

,,Gosti SPASPA centra su ljudi koji vole sebe, žele da se osećaju bolje i prepoznaju dobrobiti ovakvih mesta.”

Za kraj… zašto Aida misli da je dobro posetiti SPASPA? 🙂

,,U suštini, mudrost je iskoristiti vreme na pravi način, a naša želja i obaveza je da pokažemo i dokažemo da se u SPASPA vreme može utrošiti na kvalitetan način i da se posle boravka kod nas možete osećati opušteno, energizovano, zadovoljno :).

ENGLISH DESCRIPTION

SPASPA is situated in Novi Pazar, Njegoseva Street F/A. It is a place where you can relax and forget about stress. They offer you: saunas, salt room, relax room, whirpool, room for massage. You can follow them on instagram or you can visit them in Novi Pazar.

p.s. Kad dobro promislite… bitne su i usluga… i energija. Poznajući ih i posećujući ih, razumela sam da su uslužni i da prenose energiju koja prija. Birajte i vi SPASPA dan, opušten, energizovan i zadovoljan… jer, noonelikeSPASPA :))

Pratite SPASPA na instagramu i birajte uslugu za sebe. 🙂

p.s. plus 🙂 Model: Dijana Bekčić; Fotograf: Danilo Vučković;

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s